EtusivuBlogiKoirammePentueetPentujaVihikoiraNaksutinkoulutusLinkitin English
UUTISET

 

4.1.2009
Uudet uutiset blogissa.

26.10.2008

Kajsa oli ROP-pentu ja RYP-2 Lahden kaikkien rotujen pentunäyttelyssä. Tuomarina oli Taina Nygård.

21.9.2008

Pennut (Kajsa, Leila ja Fredi) olivat ensimmäistä kertaa näyttelyssä Oriveden kaikkien rotujen pentunäyttelyssä. Kaikki kolme saivat kunniapalkinnot, Kajsa oli ROP-pentu ja sijoittui ryhmässä neljänneksi ja Fredi oli VSP-pentu. Tuomari oli Jaana Hartus.

13.9.2008
Martta oli ROP ja ROP-Veteraani Porvoon kaikkien rotujen näyttelyssä. Tuomarina oli Espen Engh, Norja.

9.9.2008
Kyllin kolmatta syntymäpäivää juhlittiin perhepiirissä. Synttärionnitteluja myös Oljo-veljelle Ouluun!

6.9.2008
Martta suoritti pelastusjälkikokeen taidontarkistuksen (loppukoe pimeässä, taajamajälki).

17.8.2008
Martta oli ROP ja ROP-veteraani Heinolan kaikkien rotujen näyttelyssä. Tuomarina Riitta Lahtovaara.

16.8.2008

Kyllistä muotovalio

Martta and Kylli kävivät Kouvolassa kaikkien rotujen näyttelyssä. Kylli ROP, SERT, Fin MVA ja Martta PN-2, ROP-veteraani. Tuomarina Massimiliano Mannucci, Italia.


Martta kilpaili myös junior handlereissa uuden ystävänsä Lotan kanssa ja he olivat kymmenen parhaan joukossa.

13.7.2008
Niilo sai toisen sertinsä ja oli ROP Oulun kaikkien rotujen näyttelyssä. Tuomarina oli Rajko Rotner, Slovenia. Martta oli VSP ja ROP-VET.

12.7.2008
Martta oli ROP ja ROP-VET Oulun KV-näyttelyssä. Tuomarina oli Rouli Kanzou, Kreikka.

25.5.2008
Martta osallistui ensi kertaa veteraaniluokkaan ja oli ROP ja ROP-vet Helsingin KV-näyttelyssä. Tuomarina oli Ferelith Somerfield, UK.

14.4.2008

Ensimmäinen Maple Bay pentue syntyi! Yhdeksän pentua (6 n + 3 u), kaikki black & tan. Äiti ja lapset voivat erinomaisesti! Lasten isä siellä kaukana Ameriikassa voi nyt sytyttää sikarinsa, ainakin kuvainnollisesti.

8.4.2008

Martta täytti tänään 8 vuotta, veteraaniluokka kutsuu. Ikä ei tosin paina sitä yhtään. Juhlitaan perhepiirissä viikonloppuna, Kyllin perheenlisäystä odottellen..

15.3.2008
Martta oli VSP Tampereen KV-näyttelyssä. Tuomarina oli Jos de Cuyper Belgiasta.

14.3.2008
Pentuja on todellakin tulossa, ultra vahvisti Kyllin tiineyden!

15.2.2008
Niilo täytti 3 vuotta ja Kylli siemennettiin. Niiloa ei nyt juhliminen kiinnostanut, poikaraukalla oli vain yksi asia mielessään.. Kyllin ja Alamon pentuja odotettavissa viikolla 16, peukut pystyyn!

9.2.2008

Martta edusti rotua tyylikkäästi Champion of Champions -kutsunäyttelyssä Vantaalla

9.9.2007

Kylli täytti 2 vuotta. Synttäreitä juhlittiin uudessa kodissamme Kurussa yhdessä velipoika Oljon kanssa.
Hauskaa oli siihen asti kun Oljo tajusi että Kyllihän onkin paitsi sisko niin myös naaraspuolinen...

19.8.2007
Martta kävi Kouvolan kaikkien rotujen näyttelyssä. Se oli ROP (tuomari Jorma Silta) ja sijoittui myös ryhmässä: RYP-3 (tuomari Saija Juutilainen).

5.8.2007
Niilo kävi kaikkien rotujen näyttelyssä Turussa saamassa ensimmäisen sertinsä ja oli PU-2. Tuomari oli Antonio di Lorenzo, Italia.

29.7.2007

Photo Merja Hankala.

Niilo kävi vähän harjoittelemassa esiintymistä Tampereen Seudun Koirakerhon järjestämässä Kukkais Match Show'ssa ja tuloksena oli BIS-3.

22.7.2007

Martta kävi kaikkien rotujen näyttelyssä Hyvinkäällä. Tulos: ROP (tuomari Tapio Eerola) ja RYP-4 (tuomari Saija Juutilainen)!

15.7.2007
Martta ja Kylli kävivät kaikkien rotujen näyttelyssä Orivedellä. Martta oli ROP ja Kylli PN2 saaden myös toisen serttinsä. Tuomarina oli Paavo Mattila.

16.6.2007

Martta oli VSP Suomen Bassetkerhon erikoisnäyttelyssä Joutsassa. Tuomarina oli Juha Lehtinen.

20.5.2007
Tytöt olivat näyttelyssä Helsingin kansainvälisessä näyttelyssä, tuomarina oli Mogens Slot Hansen (Tanska). Martta oli ROP ja Kylli PN-2; se sai ensimmäisen serttinsä ja vara-CACIBin. Kylli saa myöhemmin myös Martan saaman CACIBin - FCI siirtää sen sille, koska Martta on jo kansainvälinen valio.

 

 

 

 

Martta RYP 1Mutta iltapäivällä Martta räjäytti pankin - se voitti ajavien ja jäljestävien koirien ryhmän, tuomarina oli Saija Juutilainen. Olemme vieläkin aivan sekaisin!

Uusia kuvia Martan, Niilon ja Kyllin sivuilla.

 

 

 

 

 

 

28.4.2007
Niilo läpäisi toisen pelastuskoirien jälkikokeensa (peruskoe pimeässä) Tottijärvellä. Tämän jälkeen sen täytyy suorittaa vielä kaksi loppukoetta (päivä & pimeä).

8.4.2007
Martta täytti 7 vuotta ja juhli maalla Jyväskylässä (vapaana metsässä kirmaten) sekä kaupungissa Muuramessa (jäljestäen). Voiko vihi enää parempaa synttäripäivää toivoa, kun sai vielä tietysti paljon herkkujakin.

17.12.2006
Niilo täytti 2 vuotta. Synttäreitä tosin juhlittiin vasta lauantaina 17.päivä yhdessä silloin 6 v. täyttävän hyvän kaverin Vimman kanssa. Sankarimme oli hyvin iloinen kun sai vieraita, niin kaksi- kuin nelijalkaisia. Ja olihan ne lahjatkin kivoja, niinkauan kuin ne kestivät..

17.12.2006
Martta suoritti leikiten pelastuskoirien loppupäiväkokeen urbaanissa ympäristössä Tampereella. Nyt Martta on virallisesti hälytyskoira.

11.11.2006
Martta läpäisi neljännen pelastuskoirien jälkikokeensa (loppupimeä). Koe suoritettiin urbaanissa ympäristössä: Martta nosti 3 tuntia vanhan jäljen bussipysäkiltä ja seurasi sitä pitkin katuja, jalkakäytäviä ja kävelyteitä kaksi kilometriä. Kaikki esineet (tumput) löytyivät matkan varrelta ja lopussa se vielä tunnisti oikean henkilön rivistä.

16.9.2006
Martta sai kolmannen AVO1 tuloksensa vihikoirien hikijäljeltä Tuusulassa ja oli samalla kokeen kokonaisvoittaja. Se siirtyi nyt kilpailemaan voittajaluokkaan. Tuomarina oli Ismo Koiranen.

 

 

9.9.2006

Kylli täytti vuoden ja juhli kunnon metsälenkillä kavereiden kanssa. Sen jälkeen tietysti jäljestettiin kuten asiaan kuuluu - helppo nakki!

13.8.2006
Kylli läpäisi vihikoirien hikijälkikokeen alokasluokan Pomarkussa, tuomarina Cai Christ.

8.7.2006
Martta sai kaksi uutta titteliä Piteåssa, Ruotsissa, tuomarina oli Cristian Stefanescu Romaniasta. Pitkän harkinnan jälkeen tuomari valitsi Martan VSP:ksi ja siitä tuli Ruotsin ja kansainvälinen muotovalio.
Arvostelu oli erinomainen: "Kaunis narttu, hyvä massa, elegantti yleisolemus, hyvä ilme. Kauniit linjat, hyvät kulmaukset. Tyypillinen karva ja oikeat liikkeet, erittäin hyvin esitetty. Muotovalio tänään, onnea!"


ROP Sagio Egino vasemmalla ja VSP Martta oikealla.

20.5.2006
Kylli oli ROP-pentu ja RYP-2 Tampereen kaikkien rotujen pentunäyttelyssä. Tuomarina Merja Järnstedt.
Niilo läpäisi kirkkaasti ensimmäisen pelastuskoirajälkikokeensa (peruspäiväkoe).

13.5.2006
Martta oli ROP ja Kylli VSP pentu Oulun kaikkien rotujen näyttelyssä. Tuomarina oli Poul Örnemark, Tanska. ROP pentu oli Kyllin veli Oljo.

7.5.2006
Niilo läpäisi ensimmäisen vihikoirien hikijälkikokeensa (alokasluokka) Tuusulassa. Tuomarina Cai Christ.

8.4.2006
Martta juhli täytettyään 6 vuotta. Juhlintaan kuului ensin jäljestystä, sitten kunnon kekkerit paljoine herkkuineen ja kaksi- ja nelijalkaisine vieraineen.

15.2.2006
Niilon 1-vuotissynttäreitä juhlittiin tietysti nuorelle herralle sopivalla tavalla; herkkuja nautittiin ja naisvieraitakin kävi mutta heidän kanssaan Niilo sai seurustella vain aikuisten valvonnassa. ;-)

18.12.2005
KylliEi niin pieni joulupaketti Maple Baylle saapui Sveitsistä: vihikoiran narttupentu "Kylli" (Badger Creek's K9 Undercover Kylie). Lisää Kyllistä myöhemmin!

Martta oli VSP Helsingissä, Pohjoismaiden Voittaja -näyttelyssä. Tuomarina oli Gunnar Nyman Tanskasta. Martta sai täten "Pohjoismaiden Voittaja 2005" -tittelin!

17.9.2005
Niilo oli ROP ja RYP-3 Tampereen kaikkien rotujen pentunäyttelyssä, tuomarina oli Anne Sume, Viro.

11.9.2005
Tampereen Seudun Etsintäkoirilla (TSE ry) oli etsintäkoiraesitykset joka päivä Puolustus ja Turvallisuusmessuilla, jotka pidettiin Tampereella 9-11.2005. Sunnuntaina oli myös Martan vuoro näyttää yleisölle mitä se osaa. Martta suoritti yksinkertaisen tunnistustehtävän: sille annettiin haisteltavaksi T-paita jonka omistaja seisoi alueen toisella reunalla rivissä toisen henkilön kanssa, jonka jälkeen Martta tunnisti epäröimättä oikean henkilön hyppäämällä tätä vasten.

TSE demo

19.8.2005
Martta oli ROP 13.8.2005 Valkeakosken näyttelyssä, tuomarina Claudio de Giuliani, Italia.

2.7.2005
Martta läpäisi kolmannen pelastuskoirien jälkikokeensa lauantain helteessä - vielä yksi koe..

5.6.2005
Martta läpäisi toisen pelastuskoirien jälkikokeensa kirkkaasti! Vielä kaksi koetta..

3.6.2005
Niilo on laskeutunut!
Kauan odotettu, kaunis poikavauva "Niilo" (Heathers Soulmate Knocks Twice) saapui Suomeen Kanadasta.

20.5.2005 Etsintä!
Martta kutsuttiin ensimmäiseen etsintäänsä! Koska emme ole vielä hälytysryhmän jäseniä, paikalla olleelta poliisilta pyydettiin erikoislupa kutsumistamme varten. Kaksi pientä tyttöä oli hävinnyt edellisiltana. He olivat lähteneet toisen kotoa jalkaisin noin 18.30.
Noin kahdeksalta seuraavana aamuna Martalle annettiin smelleriksi toisen tytön pyöräilykypärä talon lähellä. Martta nostikin jäljen ympäröivästä metsästä. Se työskenteli innokkaasti kunnes jälki tuli ison vilkkaan tien lähelle.
Kaikeksi onneksi tytöt löydettiin muutama tunti myöhemmin vahingoittumattomina ja samalla varmistui, että he olivat kävelleet samaa reittiä jota Martta oli jäljestänyt ja tulleet isolle tielle jota olivat sitten jatkaneet pohjoiseen useita kilometrejä!

7.5.2005
Martta läpäisi ensimmäisen pelastuskoirien jälkikokeensa! Tämä koe oli perusjälkikoe pimeässä. Tämän lisäksi meidän tarvitsee läpäistä vielä perusjälkikoe valoisalla, sekä loppujälkikoe valoisalla että pimeässä, jotta pääsemme mukaan TSE ry:n hälytysryhmään.

8.4.2005
Martta täyttää tänään viisi vuotta ja juhlii perjantaiseen tapaan TSE ry:n treeneissä.

 

Maple Bay
Meidän tavoitteemme on vihikoira joka on terve, kaunis ja kykenevä työhön.

Blogi
Vanhat uutiset
Periaatteemme

Yhteystiedot
• maplebay(ät)kotipoint.fi
Lue vieraskirjaa
Kirjoita vieraskirjaan
 

 

© Maple Bay Bloodhounds, Tiina Laukkanen